Despre noi Echipa
 
  

Compania

 

   DDC  reprezinta mult mai mult decat un Depozit de Carte, mai mult decat un distribuitor, DDC este un serviciu complet! DDC este cel mai mare Distribuitor de Carte din Romania.

Inceputul…

   DDC si-a inceput activitatea in anul 1999, cand functiona ca serviciu de aprovizionare pentru Diverta, in momentul in care RTC Holding si-a extins activitatea in zona de retail. A intrunit astfel nevoia existentei en-gross-istilor intr-o piata in care existau doar editorii si punctele de vanzare cu amanuntul.

    In 2002 firma de distributie s-a desprins si a devenit o companie independenta, concurand pe partea de distributie cu editurile.

Am mers mai departe….

    Un pas important a fost achizitionarea, in 2003 a celui mai mare depozit en-gross existent la acel moment, Dulimex, formandu-si astfel un al doilea canal de distributie : micii vanzatori independenti.

Extinderea…

    Anul 2004 a reprezentat extinderea, alaturi de Diverta, a distributiei si catre alte retele. Tot in anul 2004 s-a creat un nou canal: mass market.

 

2006 a fost un an al imbunatatirii, datorita implementarii unui sistem informatic, Cogito 3,  care a facilitat: eficientizarea depozitului si posibilitatea de a raspunde in timp real clientilor; automatizarea procesului de achizitie prin comenzi propuse de sistem; reducerea greselilor de livrare prin dubla verificare (scanare si cantarire).

DDC in prezent…

   Pe o suprafata de 2000 mp, depozitul nostru  adaposteste peste 20.000 de titluri de carte, de la peste 150 de edituri. Oferta DDC acopera toate domeniile de interes, de la cartea tehnica la literatura de calitate, de la manuale scolare si dictionare, pana la cartea pentru copii.

 Parteneriatele cu edituri de renume ofera DDC-ului un avantaj competitiv demn de toata increderea.

DDC – lider de piata

     Prin achizitionarea principalului jucator din piata de carte straina, Noi Distributie in 2008, DDC si-a consolidat pozitia de lider in importul de carte in Romania.

    Astfel a dezvoltat parteneriate cu edituri de renume din intreaga lume precum: Random House, Thames, Hudson, TeNeues, Phaidon, Antique Collectors Club etc. Pentru editurile Taschen, h.f.Ullmann si Wordsworth, DDC este importator si distribuitor exclusiv avand si department specializat in editari si coeditari cu principalii parteneri, intrand deasemenea si in piata editoriala.

Avantajele partenerilor DDC

  Daca nu v-am convins ca DDC este cel mai mare distribuitor de carte din Romania, mai ramane sa va spunem ca oferim o multitudine de avantaje clientilor nostrii printer care:

    - economie de timp si de bani - pentru cei care apeleaza la noi sunt necesare o singura sursa de aprovizionare, o singura comanda, un singur colet, o singura factura, o singura plata, toate acestea inseamna DDC - ca si  cand toate editurile ar trece zilnic pe la dumneavoastra.

    - deasemeni, veti avea asigurate selectia celor mai bine vandute titluri , o gama larga din toate domeniile (afaceri, marketing, comert, economie, medicina, juridic, informatica etc.), informari lunare cu ultimele noutati, topul de vanzare la nivel national.

   In prezent colaboram cu peste 70 de magazine , avand acoperire nationala cat si internationala (in Republica Moldova), printre care Kaufland, Real, Metro, Carrefour, Cora, Librariile Alexandria, Interex, XXL( Rewe) s.a.

   Printre avantajele pe care DDC le ofera colaboratorilor sai se mai numara marketing-ul orientat atat spre produs cat si spre client, acoperirea nationala, etichetarea speciala, o echipa dedicata si perfectionista, solutii complete si eficiente, livrare rapida door to door cat si mijloacele necesare efectuarii unei comenzi rapide.

Termeni si conditii    Copyright © 2000 - 2020 Depozitul de Carte Distributie.

by Cerebral Art