Iulie 2010 Mai 2010


    

Diverta deschide un nou magazin in Bucuresti

Data: 8 Iulie 2010

Diverta  deschide un nou magazin pe cel mai traficat  bulevard din Bucuresti

Diverta, cel mai mare retailer de carte din Romania, anunta deschiderea unui nou magazin in Bucuresti: Diverta Academiei – pana la sfarsitul  lunii august.

Magazinul reprezinta a doua locatie stradala ocupata de brand in Capitala, fiind situat in imediata apropiere a unei zone cu mare notorietate in randul bucurestenilor:  Bd. Regina Elisabeta nr. 9 sector 3, langa fantana de la Universitate.

“locatia de la Universitate este perfecta din toate punctele de vedere: este amplasata pe un bulevard cu trafic foarte mare, zona este cel mai cunoscut loc de intalnire din Bucuresti, fiind asociata in mod traditional cu elita cultarala, iar chiria negociata cu proprietarii este acceptabila in condiitiile actuale Investiitiile sunt minime, folosind in mare parte mobilierul din alte locatii deja inchise.”,precizeaza Amalia Buliga, CEO Diverta. “Aceasta locatie ne va asigura  un back-up pentru o eventuala inchidere a magazinului Magheru. Vom vedea cum vor decurge negocierile.”,  explica CEO-ul Diverta.

Diverta Academiei va fi amenajat pe o suprafata de 810 metri patrati de spatiu vanzare si 600 metri patrati de terasa – pentru care Diverta ia in calcul colaborarea cu o franciza internationala de cafenele, aflata in dezvoltare.

“Suntem deja in discutii cu mai multi detinatori de francize, care au sesizat imediat oportunitatea locatiei si urmeaza sa luam o decizie pana la sfarsitul lunii iulie privind brandul de cafenele pe care il vom avea alaturi de Diverta pentru locatia din Bd.ReginaElisabeta nr. 9 sector 3”- precizeaza Amalia Buliga.

Termeni si conditii    Copyright © 2000 - 2020 Depozitul de Carte Distributie.

by Cerebral Art