Iulie 2010 Mai 2010


    

Romanele cu vampiri revigoreaza piata de carte

Data: 19 Iulie 2010

ROBERT PATTINSON. BIOGRAFIA NEOFICIALĂ

de Virginia Blackburn

 

„Eram necondiţionat şi irevocabil îndrăgostită de el.” – Amurg de Stephenie Meyer

 

 

Roman distribuit exclusiv prin reţeaua de magazine DIVERTA

 

 

Aceste vorbe devenite celebre ale Bellei Swan despre Edward Cullen s-au adeverit pentru milioanele de fani de pretutindeni în privinţa simpaticului Robert Pattinson. Talentat, frumos de pică şi la fel de apetisant precum personajul pe care-l joacă pe ecran, Robert este acum dorit de toată lumea. Ce poveste se ascunde în spatele ochilor săi mistuitori şi cum a ajuns el imaginea pe care oricine şi-ar afişa-o pe perete?

Misterul de care s-a înconjurat enigmaticul actor e descifrat în această biografie neoficială: de la copilăria sa londoneză, trecând prin rapida-i ascensiune în lumea starurilor, până la postura lui actuală, de „bucăţelul” cel mai ispititor al Hollywoodului – orice detaliu al vieţii lui Robert este disecat şi pus pe tapet.

Virginia Blackburn schiţează un portret frapant al acestei figuri iconice, indiferent dacă-i descrie talentele actoriceşti şi calităţile de muzician sau ne desfată cu întâmplări anecdotice mai puţin cunoscute legate de el. Biografa îi cercetează inspiraţia şi ambiţiile şi scoate la iveală secrete de culise din filmările seriei Harry Potter, ca şi bârfe de ultimă oră din lumea filmelor Amurg.

Robert Pattinson este cea dintâi biografie consistentă a acestei noi senzaţii a ecranului. Iată, în sfârşit, povestea cuceritoare a lui Rob, pentru fanii lui de pretutindeni… s-o citească şi să se bucure de ea.

 

Traducere din limba engleză şi note de ADRIAN DELIU

ISBN: 978-973-102-285-7

Format: 15 x 23 cm, ediţie cartonată cu supracopertă, 272 pagini +16 pagini foto color

VIRGINIA BLACKBURNeste o bine-cunoscută ziaristă şi scriitoare londoneză. A publicat mai multe biografii ale unor celebrităţi precum David şi Victoria Beckham, Kylie Minogue, Robbie Williams şi Ant & Dec. Robert Pattinson este cea dintâi biografie consistentă a noii senzaţii a ecranului.

 

 

 

 

 

Romanele cu vampiri sunt in trend astazi, datorita popularitatii seriei Twilight, iar cele mai bune carti cu vampiri si varcolaci  au capturat deja imaginatia lumii literare. Mai jos este o lista a celor mai cumparate carti despre vampiri in prima parte a anului, ianuarie  - mai 2010:

ZORI DE ZI

RAO

853

JURNALELE VAMPIRILOR - TREZIREA - VOL I

LEDA

793

CASA NOPTII - SEMNUL. VOL 1

LITERA INTERNATIONAL 

756

ECLIPSA

RAO

698

CASA NOPTII - TRADAREA. vol 2

LITERA INTERNATIONAL 

669

JURNALELE VAMPIRILOR - LUPTA - VOL II

LEDA

652

CASA NOPTII - ALEASA - VOL III

LITERA INTERNATIONAL 

543

AMURG

RAO

536

LUNA NOUA

RAO

517

 

In topul celor mai vandute 5 carti in DIVERTA in 2009 se regaseau  toate cele 4 titluri din seria Twilight:

LUNA NOUA - Stephanie Meyer, Rao    ECLIPSA - Stephanie Meyer, Rao    ZORI DE ZI - Stephanie Meyer, Rao    MANANCA, ROAGA-TE, IUBESTE - Elizabeth Gilbert, Humanitas AMURG - Stephanie Meyer, Rao   

In ceea ce priveste filmele cu vampiri, topul vanzarilor  pentru aceeasi perioada a anului 2010 este:

1.         Saga Amurg: Luna Noua

2.         Amurg

3.         Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor

4.         Blood: Ultimul vampir

5.         Interviu cu un vampir

Termeni si conditii    Copyright © 2000 - 2020 Depozitul de Carte Distributie.

by Cerebral Art