Iulie 2010 Iunie 2010 Mai 2010 Aprilie 2010


    

Sedinta de autografe cu Oreste

Data: 29 06 2010

   

MARTI, 29 iunie 2010, ORA 18.30, la Diverta Magheru a avut loc o sedinta de autografe sustinuta de Oreste Teodorescu

Orice incursiune in esoterism nu face decat sa confirme faptul ca Adevarul se afla deja pe rafturile bibliotecilor, nu trebuie decat sa avem curajul de a-l cauta. In Codul sau, autorul nu face decat sa ne atraga inca o data atentia asupra acestui lucru, dirijandu-ne pe acele carari pe care el insusi a pasit. O introducere in esoterism care se adreseaza atat profanului, cat si initiatului, trecand cu indemanare de la samanism la teosofie, de la hermetism la practica zen.

In paginile cartii avem acces la traditiile esoterice autohtone, dar suntem introdusi si in spatii culturale exotice, primind invitatia de a trece dincolo de stiinta si de religie pentru a ajunge la cunoasterea Intregului si dobandirea nemuririi.

Cunoscut si iubit pentru emisiunea cu acelasi nume, Oreste Teodorescu confirma in paginile cartii ca misterul poate fi la fel de charismatic precum cele mai profane artificii culturale.

 

Cand oamenii gandesc, e minunat. Cand spun ceea ce gandesc, devin puternici, iar cand fac ceea ce spun, au ajuns intelepti. Astfel, daca ne concentram, facandu-ne din gand, vorba si fapta o coloana a infinitului care urca spre Dumnezeu, vom reusi sa aducem lumina, chiar si in cel mai intunecat colt al universului. ­

 Oreste Teodorescu

 

Oreste Teodorescu: realizator al emisiunii Codul lui Oreste (B1 TV) , Presedinte al Clubului de Cultura si Presa Romano-Arab , Editorialist al revistei Lumea Misterelor ,Redactor-sef al revistei Initierea , Director executiv la Centrul Independent de Studii si Cercetari Ezoterice € Producator al emisiunii Dreptul la Sanatate (B1 TV) , Editorialist la ziarul Gardianul , Editorialist la emisiunea Medic 4 All , Editorialist la revista Tango , Redactor-sef la Trup, Suflet, Minte , Consultant PR-Comunicare , Presedinte al Asociatiei Pentru Apararea Demnitatii Cetateanului.

 

Termeni si conditii    Copyright © 2000 - 2020 Depozitul de Carte Distributie.

by Cerebral Art